L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha signat aquest matí el decret pel qual destitueix de totes les seves responsabilitats de govern al 1er. tinent d’alcalde, Jordi Molinera, i a les regidores també d’EINA, Eva Martínez i Alba Muntadas. També són cessats de tota representació del govern municipal en els diferents organismes en que formessin part.

El decret senyala, com a motiu exclusiu, la falta de confiança cap als regidors Molinera i Muntadas. L’alcalde considera que en els darrers mesos els dos regidors havien manifestat oberta i públicament les seves discrepàncies amb la resta de l’equip de govern format per Alternativa Altafulla-Entesa. Una situació de deslleialtat incrementada en les darreres setmanes i dies amb diversos actes públics, declaracions i actituds, legítimes, però que fetes com a membres del govern municipal d’Altafulla, es situen automàticament fora d’aquest govern. L’alcalde així ho entén i per aquest motiu signa unes destitucions que signifiquen el trencament de l’acord de Govern que venia funcionant des del juny de 2011 i que al juny de 2015 s’havia renovat. L’alcalde en el decret reconeix la feina feta per la regidora Eva Martínez, però que com a membre del mateix grup (EINA), també ha estat destituïda.

Alonso, vol destacar que el problema en cap cas és amb ERC a nivell comarcal i nacional, formació amb la qual manté unes relacions cordials i que ja la ha informat de la situació de deslleialtat cap al govern i la seva persona per part dels regidors ara destituïts i que han provocat la manca de confiança en diverses ocasions. Properament l’alcalde farà públic com queda remodelat el nou equip de govern.

En aquest àudio l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, explica per què ha expulsat els regidors de l’EINA del govern municipal: https://t.co/1scqU8RJGg