www.alt.cat · Llista Alternativa Altafulla · Qui som?

Montse Castellarnau
Montse Castellarnau
Número 2 de la nostra llista. Ella és la Montse Castellarnau. És mare soltera per decisió pròpia. Educadora de llar d’infants, empresària en hostaleria, assistenta de la llar i terapeuta de Reiki. Altafullenca des de fa 25 anys. Regidora de Participació i Medi Ambient. Coordinadora i membre del Consell de Participació.
Marisa Méndez-Vigo
Marisa Méndez-Vigo
Número 3 de la nostra llista, la Marisa Méndez-Vigo. És lingüista i sociòloga. Va arribar a Altafulla un dia d’hivern de fa 24 anys i va ser un “amor a primera vista”. Aquell mateix dia es va comprar una caseta a Bond Beach. Des d’aleshores i sentint Altafulla com el seu poble, ha col·laborat amb associacions locals com Gepec o el Centre d’Estudis. Va integrar-se a ABG i va ser membre del govern de Francesc Farré, com a regidora d’Urbanisme i Medi Ambient. Forma part de la llista d’Alternativa Altafulla perquè li agrada fer projectes pel poble. Fa 4 anys va engegar el Club de Novel·la Negra a la Biblioteca i la secció de documentals de LINK.
Guillermo Alonso
Guillermo Alonso
Número 6 de la nostra llista electoral, el Guillermo Alonso. Segur que ja el coneixeu! És mestre i assegura que gaudeix cada dia del curs escolar. Li agrada pensar en coses noves i marejar als que té al voltant per tirar-les endavant. S’apunta a un bombardeig i sempre ho fa aportant entusiasme i alegria. Creu que la hiperactivitat és molt dolenta per al descans i molt bona per fer d’Altafulla un lloc millor. Actualment és regidor de Turisme, Activitat Física i Esports i membre dels Atletes, la Penya Ciclista, Link-Enllaç Social i de la colla de Gegants i Nans.
Francesc Farré
Francesc Farré
Francesc Farré, número 7 de la nostra llista. És periodista. Cofundador d’ABG i AA. Ex-alcalde d’Altafulla i actualment regidor d’Hisenda, Serveis i Mitjans de Comunicació. És membre del Consell de Participació. Muntanyenc, atleta, cinèfil i casteller; tot en excedència per paternitat.

El Francesc és pare del Rubèn i del Max. Assegura que és una experiència vital d’educació que deixa altres coses en segon terme. Amb els seus fills no es perd correfocs, fires, activitats musicals o castells i li ensenyen a veure Altafulla des de la visió dels més petits.

Concha García-Bragado
Concha García-Bragado
Concha García-Bragado, número 8 de la nostra llista. És llicenciada en Ciències Químiques. Funcionària de l’administració pública i cap de servei de gestió tributaria de l’agència estatal d’administració tributària. Li agrada viatjar, llegir, el cinema i conviure amb la família.
Araceli Rilova
Araceli Rilova
Araceli Rilova, la número 9 de la nostra llista. Embruixada per Altafulla i resident des del 2007. És llicenciada en Arts Plàstiques, especialitat Restauració del Llibre i Màster en Gestió Empresarial. És treballadora i ex sòcia de Drac Màgic, cooperativa dedicada a la divulgació del cinema i els audiovisuals i la seva utilització en diverses activitats educatives, culturals i socials. A més, és sòcia fundadora del Cineclub Altafulla-Link, del Club d’Scrabble i impulsora del Banc del Temps d’Altafulla.
Àngel Pérez
Àngel Pérez
Agent comercial. Mar i muntanya han marcat la seva existència. Va començar Ciències Polítiques com un apassionat de la teoria i la pràctica política. Creu que les apostes pel bé col·lectiu cal portar-les endavant. Per a ell no hi ha mal que un bon llibre no temperi ni desconsol que la bona música no calmi. És d’aquells convençuts que a través de la formació es produeixen els grans canvis.