www.alt.cat · Municipals 2015

Candidatura d’Alternativa Altafulla a les eleccions municipals del 24-M. L’experiència és el punt fort de la llista que encapçala Fèlix Alonso i que aposta per donar continuïtat a un govern estable. En el seu discurs de presentació, Alonso ha fet una balanç positiu d’aquest mandat i ha destacat la “bona feina feta” per part de les persones que han format l’equip de govern.

Fèlix Alonso ha explicat que l’objectiu de la candidatura és consolidar el model d’Altafulla que han creat. Un model que ha qualificat d’”exemplar en l’àmbit municipal, un referent tant a nivell català com espanyol”. El cap de llista d’Alternativa Altafulla ha reconegut que quan van entrar al govern la situació econòmica era molt complicada. Tot i així, es va decidir per marcar la diferència i implantar una política d’inversió, allunyada de les retallades dutes a terme per part del govern espanyol i català. Una política que, tal com ha explicat Alonso, “ha donat un gir a la imatge del poble”.

Alternativa Altafulla vol continuar treballant en el seu projecte per ajudar a les persones i millorar el poble. Fèlix Alonso assegura que l’equitat és l’element fonamental de la candidatura per assolir els objectius i aconseguir que la ciutadania estigui orgullosa d’Altafulla.

1. Fèlix Alonso
2. Montse Castellarnau
3. Marisa Méndez
4. Jaume Sánchez
5. Michael Preuss
6. Guillermo Alonso
7. Francesc Farré
8. Maria Concepción Garcia
9. Araceli Rilova
10. Àngel Pérez
11. Maria Alonso

www.alt.cat · Campanya Municipals 2015

www.alt.cat · Tríptic Municipals 2015