El candidat d'Alternativa Altafulla-Entesa, Fèlix Alonso

L'exalcalde d'Altafulla i actual regidor de l'Àrea Econòmica, Serveis i Mitjans de Comunicació, Francesc Farré

 

Alternativa Altafulla-Entesa ha celebrat aquest vespre, a l’Era de l’Esteve, l’acte final de campanya electoral. Un acte que ha servit per fer balanç de la gestió de govern duta a terme i per celebrar que un 22 de maig d’ara fa quatre anys el partit va guanyar les eleccions municipals.

L’actual alcalde i candidat d’Alternativa Altafulla-Entesa, Fèlix Alonso, ha destacat “la capacitat de proposta, de negociació i d’acord com a eixos fonamentals d’aquests quatre anys de bon govern”. Alonso creu que “han estat quatre anys de gran esforç” i espera un “bon resultat” en aquests comicis perquè considera que “la bona feina feta és el que s’ha de valorar”.

El candidat a l’alcaldia s’ha mostrat convençut que “s’ha aconseguit canviar el model d’Altafulla passant d’un model d’amiguisme a un model de feina”. En aquest sentit, Alonso ha recordat que el govern liderat per Alternativa ha estat capaç de negociar temes molt importants per al municipi. “Qui podria pensar que un poble de quasi 5.000 habitants podria negociar amb el director de RENFE i aconseguir que els trens s’aturin a Altafulla? Qui podria pensar que un poble com Altafulla podria negociar amb el Ministeri de Foment el tema de les platges? Qui podria pensar que podríem negociar amb el MInisteri de Fomet el tema de l’AP7 i la N340?”, ha expressat Fèlix Alonso.

En l’acte hi ha intervingut també l’exalcalde d’Altafulla i actual regidor de l’Àrea Econòmica, Serveis i Mitjans de Comunicació, Francesc Farré, qui ha recordat que la “victòria de fa quatre anys tenia un reconeixement especial per Alternativa perquè va patir una moció de censura fa 8 anys”. Farré ha explicat que aleshores “es va veure reconegut a les urnes que la gent ens tornava a acceptar i castigava certs partits”. “Fa 4 anys que avui va ser un dia especial i de reconeixement de la feina feta. Hem demostrat que es pot fer una bona gestió econòmica i seguir invertint. Per això cal un lideratge i una coherència com la que s’ha aconseguit aquests quatre anys”, ha destacat Francesc Farré.

La cloenda de la campanya electoral d’Alternativa Altafulla-Entesa ha finalitzat amb un refrigeri i una copa de cava per als assistents i amb l’actuació del grup Límbicos.