Des del grup municipal d’Alternativa Altafulla es veu amb preocupació que la justícia hagi admès a tràmit la defensa d’uns interessos privats per sobre el be col·lectiu que suposa la preservació d’un espai natural com és la platja de la Roca del Gaià que des de feia uns anys patia la degradació, especialment a l’estiu, de centenars de vehicles que estacionaven en un espai a protegir per Costes i que administrativament està en el terme municipal de Tarragona. Alternativa va elogiar que el passat estiu l’ajuntament de Tarragona acordés amb el d’Altafulla la prohibició d’accedir amb vehicle a aquesta zona que té un dels seus accessos des del terme d’Altafulla al costat del Club Marítim. L’acció permetia al consistori de Tarragona aconseguir la bandera blava per aquesta platja. Altafulla i Tarragona acordaven també habilitar espais alternatius i propers a la platja, com és el del pàrking de l’estació. En conseqüència amb aquesta mesura l’ajuntament d’Altafulla limitava l’accés a la zona, impedint que es pogués aparcar al costat de la platja però facilitant l’estacionament per càrrega i descarrega als negocis més propers.

Alternativa ha comprovat aquest estiu la gran acceptació de banyistes que poden gaudir d’una platja sense cotxes a l’entorn de la Roca del Gaià, la desembocadura del riu i fins al castell de Tamarit.

En canvi el propietari d’un dels negocis de l’espai s’ha querellat contra l’ajuntament pel tancament de la platja i altres suposades irregularitats acusant l’alcalde Fèlix Alonso de prevaricació i abús d’autoritat.

Alternativa Altafulla també lamenta a la vegada la politització d’aquesta acusació per part d’alguns grup de l’oposició que volen apartar a Alonso de l’alcaldia al no poder-ho fer des de les urnes. Són els mateixos grups que fa 4 anys ja van apartar un altre alcalde d’Alternativa amb una censura.

Alternativa Altafulla recorda que l’alcalde només està citat a declarar com inculpat per l’acusació d’aquest propietari i mostra el convenciment del grup que Alonso ha complert en tot moment la legalitat i la defensa de l’interès col·lectiu. També animem a Fèlix Alonso a no defallir i a seguir treballant des de l’alcaldia a favor d’Altafulla. Alternativa es posa també a disposició absoluta de la justícia del Vendrell per respondre a qualsevol dubte i per demostrar la innocència de l’alcalde